Hvilken Betydning have de jydske Heder for vort Fædreland, og hvorledes bor de benyttes? - Dalgas, Kaptain (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilken Betydning have de jydske Heder for vort Fædreland, og hvorledes bor de benyttes?