Nogle Bemærkninger om Danmarks Klimauddragne af 10 Aars Vejriagttagelser paa Landh. Selskabets Stationer. Møde d. 15de Maj 1872. - Poul la Cour, Poul la Cour (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Bemærkninger om Danmarks Klimauddragne af 10 Aars Vejriagttagelser paa Landh. Selskabets Stationer. Møde d. 15de Maj 1872.