Iagttagelser fra en Rejse i England særlig med Hensyn til Dampdyrkning. Foredrag d. 14de Februar 1872. - la Cour, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser fra en Rejse i England særlig med Hensyn til Dampdyrkning. Foredrag d. 14de Februar 1872.