Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1870 til 30te Septbr. 1871, sammenlignet med de 6 foregaaende Aar. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1870 til 30te Septbr. 1871, sammenlignet med de 6 foregaaende Aar.