Højdeforholdene paa den sjælandske og den fyenske Øgruppe. Foredrag, d. 22de Marts 1871. - Madsen, Emil (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Højdeforholdene paa den sjælandske og den fyenske Øgruppe. Foredrag, d. 22de Marts 1871.