Vejrforholdene i Maj Maaned 1871 paa Landhusholdningsselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrforholdene i Maj Maaned 1871 paa Landhusholdningsselskabets Stationer.