Om Fabrikationen af amerikansk Cheddarost samt nogle Bemærkninger om Fællesmejerier. - Tillisch, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Fabrikationen af amerikansk Cheddarost samt nogle Bemærkninger om Fællesmejerier.