Bemærkninger og Rettelser til Diskussionen om Ophjælpning af Agerbruget hos Husmand osv. i 3die Hefte. - Hoffmeyer, J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger og Rettelser til Diskussionen om Ophjælpning af Agerbruget hos Husmand osv. i 3die Hefte.