Møde af Udsendinge fra Landboforeningerne for at ordne den 12te Landmandsforsamling etc. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Møde af Udsendinge fra Landboforeningerne for at ordne den 12te Landmandsforsamling etc.