Om Forbedringen af Arbejdernes Kaar ved selvhjælpende Foreninger navnlig Husholdningsforeninger. Foredrag, d. 18de Januar 1871. - Faber, B. S. B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Forbedringen af Arbejdernes Kaar ved selvhjælpende Foreninger navnlig Husholdningsforeninger. Foredrag, d. 18de Januar 1871.