Hvorvidt svarer Anvendelsen af en betydelig Driftskapital Regning i det danske Agerbrug. Foredrag, den 1ste Febr. 1871. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvorvidt svarer Anvendelsen af en betydelig Driftskapital Regning i det danske Agerbrug. Foredrag, den 1ste Febr. 1871.