Fra det danske Hedeselskab. 2. Om Granlusens Optræden i Plantningerne ved Viborg. - Morville, Overretssagfører (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Fra det danske Hedeselskab. 2. Om Granlusens Optræden i Plantningerne ved Viborg.