Fra det danske Hedeselskab. 1. Hvor i Skovene bør man plante Rødgran? - Morville, Overretssagfører (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Fra det danske Hedeselskab. 1. Hvor i Skovene bør man plante Rødgran?