Forsøg med Damp-Kogekjedler og store indmurede Kedler, samt over Afledning af Em fra saadanne Kjedler. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forsøg med Damp-Kogekjedler og store indmurede Kedler, samt over Afledning af Em fra saadanne Kjedler.