Nutidens Fordringer til Maltbyg og Betingelserne for det danske Bygs fordelagtige Afsætning i England. Foredrag d. 2den Febr. 1870. - Jacobsen, Brygger (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nutidens Fordringer til Maltbyg og Betingelserne for det danske Bygs fordelagtige Afsætning i England. Foredrag d. 2den Febr. 1870.