Betons Anvendelse som Byggemateriale navnlig til Bygninger paa Landet. Diskussion i det kgl. Landhusholdningsselskab d. 16de Febr. 1870. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Betons Anvendelse som Byggemateriale navnlig til Bygninger paa Landet. Diskussion i det kgl. Landhusholdningsselskab d. 16de Febr. 1870.