Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter 1868—69 sammenlignet med tidligere Aar. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter 1868—69 sammenlignet med tidligere Aar.