Udsigt over det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Historie i forrige Aarhundrede. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udsigt over det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Historie i forrige Aarhundrede.