Om de Lidelser, som kunne foraarsages Kvæget ved Nedsynkning af haarde og spidse Legemer. Foredrag, d. 17de Marts 1869. - Mestring, G. F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om de Lidelser, som kunne foraarsages Kvæget ved Nedsynkning af haarde og spidse Legemer. Foredrag, d. 17de Marts 1869.