Træplantningen i de jydske klitter 1868. Beretning til Indenrigsministeriet. - de Thygeson, Hofjægermester (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Træplantningen i de jydske klitter 1868. Beretning til Indenrigsministeriet.