Hvad kan der gøres for at fremme Almuens Undervisning paa Landet, særlig med Hensyn til Aftenskoler og Haandgjerningsskoler for Piger? Foredrag, d. 10de Februar 1869. - Nielsen, Lieut. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvad kan der gøres for at fremme Almuens Undervisning paa Landet, særlig med Hensyn til Aftenskoler og Haandgjerningsskoler for Piger? Foredrag, d. 10de Februar 1869.