Vejrforholdene i Juli Maaned 1868 paa Landhusholdningsselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrforholdene i Juli Maaned 1868 paa Landhusholdningsselskabets Stationer.