Iagttagelser fra en Rejse gjennem Tydskland, det sydlige England og det nordlige Frankrig i Foraaret 1868. - Prosch, B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser fra en Rejse gjennem Tydskland, det sydlige England og det nordlige Frankrig i Foraaret 1868.