Jordens Dyrkningsmaade og Madens Størrelse i Danmark 1866. Foredrag, d. 11te Marts 1868. - David, Konferentsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Jordens Dyrkningsmaade og Madens Størrelse i Danmark 1866. Foredrag, d. 11te Marts 1868.