I hvilken Retning bor Udviklingen af det danske Agerbrug i Fremtiden ledes? Foredrag, d. 26de Februar 1868. - Tesdorpf, Godsejer (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
I hvilken Retning bor Udviklingen af det danske Agerbrug i Fremtiden ledes? Foredrag, d. 26de Februar 1868.