„Ad hvilke Veje kan Landboforeningernes Virksomhed udvikles fyldigere og mere tidssvarende?". Foredrag, d. 12te Febr. 1868. - Heide, Forpagter (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
„Ad hvilke Veje kan Landboforeningernes Virksomhed udvikles fyldigere og mere tidssvarende?". Foredrag, d. 12te Febr. 1868.