Vejrforholdene i Januar Maaned 1868 paa Landbohøjskolen og paa 10 af Landhusholdningsselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrforholdene i Januar Maaned 1868 paa Landbohøjskolen og paa 10 af Landhusholdningsselskabets Stationer.