Vejrliget 1867. Varmen. Afvigelse fra det Almindelige. Sammenligning mellem Øerne og Jylland. Regnmængden. Iagttagelser i Skovegne. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrliget 1867. Varmen. Afvigelse fra det Almindelige. Sammenligning mellem Øerne og Jylland. Regnmængden. Iagttagelser i Skovegne.