Det kgl. Landhusholdningsselskabs Lærlinge-institution. Foredrag, den 22de Januar 1868. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det kgl. Landhusholdningsselskabs Lærlinge-institution. Foredrag, den 22de Januar 1868.