Veirforholdene i November Maaned 1867 paa Landbohøiskolen og paa 7 af Landhusholdningsselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Veirforholdene i November Maaned 1867 paa Landbohøiskolen og paa 7 af Landhusholdningsselskabets Stationer.