Beretning om Landbrugsforsøg ved den kongelige Veterinær- og Landbohøiskole i Aaret 1866. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Landbrugsforsøg ved den kongelige Veterinær- og Landbohøiskole i Aaret 1866.