Endnu et par Ord angaaende Spørgsmaalet om Jordbundskraftens Vedligeholdelse i Skovene under sammes Selvforyngelse. - Dahlstrøm, Overførster (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Endnu et par Ord angaaende Spørgsmaalet om Jordbundskraftens Vedligeholdelse i Skovene under sammes Selvforyngelse.