Bemærkninger til Afhandlingen om „Vedligeholdelsen af Jordbundskraften i Skovene under sammes Selvforyngelse". - Dahlstrøm, Overførster (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger til Afhandlingen om „Vedligeholdelsen af Jordbundskraften i Skovene under sammes Selvforyngelse".