Syge- og Alderdomsforsørgelsesforeninger. Foredrag, den 3die April 1867. - Tesdorpf, Godseier (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Syge- og Alderdomsforsørgelsesforeninger. Foredrag, den 3die April 1867.