Nogle Bemærkninger om Afsætningen af fede Kreaturer. Efter Oplysninger, meddelte af Kvægkommissionær R. C. Petersen. - Mestring, G. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Bemærkninger om Afsætningen af fede Kreaturer. Efter Oplysninger, meddelte af Kvægkommissionær R. C. Petersen.