Om Vedligeholdelsen af Jordbundskraften i Skovene under sammes Selvforyngelse. Meddelt efter T . Bauers Monatsschrift für das Forst- und Jagdwesen, September 1866. - Lütken, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Vedligeholdelsen af Jordbundskraften i Skovene under sammes Selvforyngelse. Meddelt efter T . Bauers Monatsschrift für das Forst- und Jagdwesen, September 1866.