Vejrforholdene i December Maaned 1866 paa Landbohøiskolen og 8 af Landhusholdningsselskabets Stationer. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Vejrforholdene i December Maaned 1866 paa Landbohøiskolen og 8 af Landhusholdningsselskabets Stationer.