Beretning om Undersøgelser vedrørende Landbruget, foretagne i Aaret 1906 i V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium. - Christensen, Fr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Undersøgelser vedrørende Landbruget, foretagne i Aaret 1906 i V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium.