Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne August, Septbr., Oktober, Novbr.og December 1865. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne August, Septbr., Oktober, Novbr.og December 1865.