Om Mark, Dynd og Tørv. Foredrag holdt i det Kgl. Landhuusholdningsselskabs Møde den 25de Jan. 1865. - Forchhammer, Professor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Mark, Dynd og Tørv. Foredrag holdt i det Kgl. Landhuusholdningsselskabs Møde den 25de Jan. 1865.