Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. Udarbeidet paa Grundlag af et Foredrag, den 12te April 1865. - Segelcke, Th. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. Udarbeidet paa Grundlag af et Foredrag, den 12te April 1865.