Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne Marts , April og Mai 1864. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne Marts , April og Mai 1864.