Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. (sluttet) Udarbejdet paa Grundlag af Foredrag, holdte d. 16de Decbr. 1863 og den 30te Marts 1864. - Segelcke, Th. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Meddelelser vedrørende Meierivæsenet. (sluttet) Udarbejdet paa Grundlag af Foredrag, holdte d. 16de Decbr. 1863 og den 30te Marts 1864.