Iagttagelser over Veirforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne November og December 1863 samt Januar og Februar 1864. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Veirforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne November og December 1863 samt Januar og Februar 1864.