Den daglige Forretningsorden og Aflæggelsen af Regnskabet paa Hovedgaarden Adelersborg. - Zytphen-Adeler, Lehnsbaron (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Den daglige Forretningsorden og Aflæggelsen af Regnskabet paa Hovedgaarden Adelersborg.