Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne Maj og Juni 1862. - Jørgensen, B. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Iagttagelser over Vejrforholdene paa Landbohøiskolen og Landhuusholdningsselskabets Stationer i Maanederne Maj og Juni 1862.