Af hvilke Betingelser afhænger en Landeiendoms Evne til at give en Reenindtægt og hvilken Indflydelse maa dette have paa vore Forpagtningsforhold. Foredrag, den 15de Januar 1862. - Valentiner, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Af hvilke Betingelser afhænger en Landeiendoms Evne til at give en Reenindtægt og hvilken Indflydelse maa dette have paa vore Forpagtningsforhold. Foredrag, den 15de Januar 1862.