Kulstoffet i dets Forhold til Plante- og Dyrlivet. (Efter en Afhandling af Prof. Stöckhardt). - Bartholdy, G. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kulstoffet i dets Forhold til Plante- og Dyrlivet. (Efter en Afhandling af Prof. Stöckhardt).