Om Gjødningsarternes fordeelagtigste Benyttelse til de forskjellige Culturplanter. - Lawe, J. B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Gjødningsarternes fordeelagtigste Benyttelse til de forskjellige Culturplanter.