Statens Understøttelse af Drainingen i Belgien, England og Frankrig, og Forslag til Overførelse deraf paa vore Forhold. Foredrag, d. 20de Marts 1881. - Ring, Carl (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Statens Understøttelse af Drainingen i Belgien, England og Frankrig, og Forslag til Overførelse deraf paa vore Forhold. Foredrag, d. 20de Marts 1881.